+36 30 457 3677 vinko.gyorgy@designnet.hu

Az elkészülés ideje, a honlap méretétől, funkcióitól, a tartalmak beérkezésétől, a kommunikáció gyorsaságától függően, körülbelül 10 munkanap. A sablonra épülő weboldalak gyorsabban elkészülnek, mint az egyedi felépítéssel rendelkezők.

Igen, a honlapodat indulás előtt egy teszt felületen megtekintheted, véleményezheted. A módosításokat itt követheted majd nyomon. Az oldalt csak akkor élesítjük ki, hogy ha mindennel elégedett vagy.

Az oldal megtervezésében segítünk. Megbeszéljük az elképzeléseidet: milyen stílusú oldalt szeretnél, milyen színeket preferálsz, egyedi vagy stockfotókat szeretnél-e az oldaladon használni. Ezek figyelembevételével kezdjük el az oldal elkészítését. Ügyelve, hogy az oldal az aktuális trendeknek és technikai elvárásoknak is megfeleljen. Természetesen, ha vannak olyan oldalak, amelyekhez hasonlót szeretnél, akkor azt is figyelembe vesszük. Ha sablonra épülő oldalt szeretnél, akkor sablonmintákat is küldünk.

Ha sablonra épülő weboldalt szeretnél, akkor először a sablont kell megvásárolnod. (Ennek folyamatában szívesen segítünk.) Ha van logód, megvannak az oldalra tervezett szövegek, esetleg saját képek, akkor ezekre mindenképpen szükségünk lesz. Amennyiben nem vagy biztos benne, milyen menüpontok szerepeljenek az oldalon, akkor a menüstruktúra kialakításában is szívesen segítünk.

A keresési pozíciókra felelősséggel nem lehet garanciát vállalni, ezen a területen ugyanis a Google diktálja a szabályokat. A keresőoptimalizálás hosszabb távon hoz eredményeket, és inkább látogatószámban érdemes gondolkodni. Ehhez technikailag megfelelően beállított weboldalra, jó tartalomra és az oldalt hitelesítő linkekre van szükséged.