+36 30 457 3677 vinko.gyorgy@designnet.hu

A távasztal önmagában arra való, hogy egy távoli számítógépet elérj bárhonnan úgy, mintha előtte ülnél. Amit mi kínálunk, az a távoli számítógép, amit virtualizációs megoldással hozunk létre, egy nagy teljesítményű szerveren, amit több kisebb virtuális számítógépre osztunk fel.

A saját számítógép is teljesen kiszolgálja a mindennapi igényeket, viszont a mai világban már nem egy helyről dolgozunk. Magoldható, hogy mindent egy laptopon tárolunk, de akkor folyamatosan veszélynek vannak kitéve a céges adataink. A sok homeoffice miatt minden kolléga laptopot kap, fontos és értékes információkkal, amiknek nem szabadna kikerüljenek a laptopról és/vagy nem lenne jó elhagyni azokat. Ha távasztalon dolgozol, bárhonnan elérheted a virtuális gépedet, és ha ellopják/elhagyod a laptopodat, akkor nem tudnak belépni a távasztalodra, mert nem ismerik a hozzáférésedet.

A laptop operációs rendszerének adunk jelszót, ritka esetben állítanak be a felhasználók teljes merevlemez szintű titkosítást. A laptopból a merevlemezt kiszedve úgy lehet olvasni a rajta lévő adatokat, mintha egy pendriveról olvasnánk. Ezért a jelszavas védelem kb. semmit nem ér.

A távasztal program megosztja a távoli számítógéppel az összes helyi erőforrást. Ezeket egyesével lehet ki-be kapcsolni. Megosztható a nyomtató(k), hangszóró, mikrofon, web kamera, stb.

Ritka esetek egyike, mert egy erős szerver része a virtuális számítógép, de előfordulhat. Ebben az esetben be kell lépned a management felületedre, ahol a számlázást és befizetéseket is intézed. Ott van egy felület, ahol újra tudod indítani a virtuális számítógépet. Természetesen a support-ot ha felhívod telefonon, segítünk.

A TiemViewer nem épül be szolgáltatásként a távoli számítógépbe és időkorlátokkal is rendelkezik. A kapcsolata sem teljesen védett, mert egy előre beállított jelszóval lehet kapcsolódni. A felbontása sem lesz megfelelő, és a perifériák átvitele sem olyan kifinomultan megoldott. A TeamViewer alapvetően fizetős szoftver céges környezetben, míg a távoli asztal egy native szolgáltatása a Windows rendszernek.

Más a két dolog. Míg a felhőben általában adatokat tudunk tárolni, szerkeszteni, stb., addig a virtuális számítógépen egy felhőhöz hasonló biztos helyen tudjuk futtatni programjainkat. Tehát egy komplett Windows asztalt kapunk, nem csak egy tárhelyet. Nagyon lesarkítva, a felhő egy biztonságos pendrive, míg a virtuális munkaállomás egy biztonságos számítógép.

Akár most azonnal is megrendelheted a szolgáltatást, de ha nem vagy biztos abban, hogy mire van szükséged, akkor kérj visszahívást és amint tudlak felkereslek. Akár személyesen is felmérjük a jelenlegi rendszeredet, internetvonaladat, komplett hálózati infratruktúrádat.

Az elkészülés ideje, a honlap méretétől, funkcióitól, a tartalmak beérkezésétől, a kommunikáció gyorsaságától függően, körülbelül 10 munkanap. A sablonra épülő weboldalak gyorsabban elkészülnek, mint az egyedi felépítéssel rendelkezők.

Igen, a honlapodat indulás előtt egy teszt felületen megtekintheted, véleményezheted. A módosításokat itt követheted majd nyomon. Az oldalt csak akkor élesítjük ki, hogy ha mindennel elégedett vagy.

Az oldal megtervezésében segítünk. Megbeszéljük az elképzeléseidet: milyen stílusú oldalt szeretnél, milyen színeket preferálsz, egyedi vagy stockfotókat szeretnél-e az oldaladon használni. Ezek figyelembevételével kezdjük el az oldal elkészítését. Ügyelve, hogy az oldal az aktuális trendeknek és technikai elvárásoknak is megfeleljen. Természetesen, ha vannak olyan oldalak, amelyekhez hasonlót szeretnél, akkor azt is figyelembe vesszük. Ha sablonra épülő oldalt szeretnél, akkor sablonmintákat is küldünk.

Ha sablonra épülő weboldalt szeretnél, akkor először a sablont kell megvásárolnod. (Ennek folyamatában szívesen segítünk.) Ha van logód, megvannak az oldalra tervezett szövegek, esetleg saját képek, akkor ezekre mindenképpen szükségünk lesz. Amennyiben nem vagy biztos benne, milyen menüpontok szerepeljenek az oldalon, akkor a menüstruktúra kialakításában is szívesen segítünk.

A keresési pozíciókra felelősséggel nem lehet garanciát vállalni, ezen a területen ugyanis a Google diktálja a szabályokat. A keresőoptimalizálás hosszabb távon hoz eredményeket, és inkább látogatószámban érdemes gondolkodni. Ehhez technikailag megfelelően beállított weboldalra, jó tartalomra és az oldalt hitelesítő linkekre van szükséged.

A rendszergazda szolgáltatás egy biztosíték arra, hogy vállalkozásának rendszerei megbízhatóan és hatékonyan működjenek.

A hagyományos helyi rendszergazda szolgáltatás mellett, hibrid rendszerek és felhő alapú rendszerek üzemeltetését is vállaljuk.

Elsősorban azoknak a vállalkozásoknak ajánlott a rendszergazda szolgáltatás igénybevétele, akik megbízhatóan és biztonságosan szeretnének dolgozni.