Szolgáltatások

Kínált szolgáltatások!

Fontos számunkra, hogy új weboldalad beváltsa a hozzá fűzött reményeket és valóban eredményes legyen. Nézd meg, mivel járulhatunk hozzá ehhez!

Mitől fog a weboldalad Jól teljesíteni?

Ha csak jól használható a weboldalad, könnyű a navigáció, logikus a felépítés, attól még nem biztos, hogy eléred vele az optimális eredményeket, hiszen nem fogja vonzani az embereket, nem tudnak vele érzelmi kapcsolatot kialakítani. Fontos a használhatóság, de legalább ennyire fontos, hogy valami megfogja őket, amikor rápillantanak a weboldaladra.

Emellett lesznek olyanok, akiket elsősorban az érdekel majd, hogy a számukra fontos információk ott legyenek a weboldalon, végre tudják hajtani azt a feladatot, amit célul tűztek ki, és ügyet sem vetnek a használhatóságra vagy a kinézetre. Ahhoz tehát, hogy egy webdesignra valóban rá lehessen sütni, hogy teljesíti küldetését, az előbb már említett három követelménynek egyszerre kell megfelelnie. Leegyszerűsítve és pontokba foglalva ez a három feltétel

Használhatóság | Esztétika | Hatékonyság 

A használhatóság

Egy weboldal lehet akármennyire szép, ha azt nem tudják használni az emberek, akkor nem fogja betölteni a célját, mert nem felel meg a vele szemben támasztott egyik igénynek. 

Esztétika

A felhasználói élménynek részét képezik a weboldal által kiváltott érzelmek is. A kellemes látványt nyújtó weboldalakat az emberek hitelesebbnek és könnyebben használhatónak ítélik meg, pusztán csak azért mert pozitív érzéseket váltottak ki bennük a kinézetükkel.

Hatékonyság

Egy céges weboldal mindig azért jön létre, mert valami konkrét célunk is van vele. A végcél általában az, hogy gyarapodjanak a megrendeléseink, több legyen az eladás. Vagyis egy weboldal lehet bármennyire felhasználó-barát vagy éppen csodálatos műalkotás, még nem biztos, hogy hozza az elvárt számokat. Anélkül pedig aligha van értelme weboldalt létrehozni – legyen az bármilyen jól használható és szép -, ha alapvető célját nem teljesíti.

Szolgáltatások

Naprakész weboldal és felhasználóbarát környezet. Minőségi és egyedi.

Webdesign

A weboldal egyedi, modern grafikai megjelenést kap.

Webfejlesztés

Kereső optilmalizálás, mobilra optimalizálás

Domain és tárhely regisztráció

Digital Loom Kft.

Logótervezés

A megálmodástól a megvalósításig.

Karbantartás

A karbantartás tartalmazza a weboldal frissítését, tartalomfeltöltést, tanácsadást.

Közösségi média menedzsment

Facebook-kampányok, online marketing.

Az alábbi partnereink már bizalmat szavaztak nekünk: