Tudok valamiben segíteni?

Van Kérdése?
Mi Válaszolunk rá.

Kérem forduljon felénk bizalommal

Cím

6726, Szeged

Email

vinko.gyorgy@designnet.hu

Telefonszám

+36 30 457 3677

Csak bátran!

Tedd fel kérésedet és mi válaszolunk!

Az alábbi űrlap segítségével gyorsan üzenetet küldhet nekünk.

8 + 11 =

* 1-2 munkanapon belül jelentkezünk

Gyakran  feltett kérdések!

Gyakran feltett, ismédlődő kérdések.

Mennyi idő alatt készül el az oldal?

Az elkészülés ideje, a honlap méretétől, funkcióitól, a tartalmak beérkezésétől, a kommunikáció gyorsaságától függően, körülbelül 10 munkanap. A sablonra épülő weboldalak gyorsabban elkészülnek, mint az egyedi felépítéssel rendelkezők.

Nyomon követhetem az oldal készülését?

Igen, a honlapodat indulás előtt egy teszt felületen megtekintheted, véleményezheted. A módosításokat itt követheted majd nyomon.
Az oldalt csak akkor élesítjük ki, hogy ha mindennel elégedett vagy.

Mennyi beleszólásom van leendő weboldalam kinézetébe?

Az oldal megtervezésében segítünk. Megbeszéljük az elképzeléseidet: milyen stílusú oldalt szeretnél, milyen színeket preferálsz, egyedi vagy stockfotókat szeretnél-e az oldaladon használni. Ezek figyelembevételével kezdjük el az oldal elkészítését. Ügyelve, hogy az oldal az aktuális trendeknek és technikai elvárásoknak is megfeleljen. Természetesen, ha vannak olyan oldalak, amelyekhez hasonlót szeretnél, akkor azt is figyelembe vesszük. Ha sablonra épülő oldalt szeretnél, akkor sablonmintákat is küldünk.

Miket kell átküldenem, hogy a weboldalam elkészülhessen?

Ha sablonra épülő weboldalt szeretnél, akkor először a sablont kell megvásárolnod. (Ennek folyamatában szívesen segítünk.) Ha van logód, megvannak az oldalra tervezett szövegek, esetleg saját képek, akkor ezekre mindenképpen szükségünk lesz. Amennyiben nem vagy biztos benne, milyen menüpontok szerepeljenek az oldalon, akkor a menüstruktúra kialakításában is szívesen segítünk.

A keresőoptimalizálás garantálja az első pozíciót a Google-ben?

A keresési pozíciókra felelősséggel nem lehet garanciát vállalni, ezen a területen ugyanis a Google diktálja a szabályokat.
A keresőoptimalizálás hosszabb távon hoz eredményeket, és inkább látogatószámban érdemes gondolkodni. Ehhez technikailag megfelelően beállított weboldalra, jó tartalomra és az oldalt hitelesítő linkekre van szükséged.