Bemutatkozás

Vinkó György vagyok, az ember a designNET mögött.

Weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozom, ezen belül is a felhasználó-barát, mobilra optimalizált, keresőbarát és naprakész weblapokra, webáruházakra fókuszálva. 

Miért válassz minket?

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a weboldalak struktúráját tudjuk elkészíteni, hanem a modern és letisztult dizájnt is tudjuk biztosítani.

Innovatív megoldásokkal állunk leendő ügyfeleink elé, biztosítjuk a gyorsaságot és emellett a pontosságot.

Tapasztalat

Tisztában vagyunk a legfrissebb webdesign trendekkel és kiismerjük magunkat teljes mértékben a szakmai lehetőségek terén.

Pontosság

Ha a megrendelő megbíz egy munkával, nem fog csalódni, a megbeszélt határidőket mindig és minden esetben betartjuk, erre kiemelt figyelmet szentelünk.

Személyes hozzáállás

Amit kínálunk: agilitás, személyes hozzáállás, és gyorsaság. Webfejlesztőként kiemelten figyelünk arra, hogy a munkáink minősége minden esetben kitűnjön a tömegből.

Igényes és letisztult design

Több éves webfejlesztő tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a felületek struktúráját tudjuk megtervezni, hanem arról is gondoskodunk, hogy modern, elegáns és letisztult vizuális formába öntsük a megrendelő elképzeléseit.

Tervezői gondolkodás

Nem csak arra fordítunk gondot, hogy az üzleti szempontokat tükrözze a design, kiemelten figyelünk a felhasználóbarát tervezésre is, ezzel megalapozva a megrendelő digitális termékének vagy szolgáltatásának sikerét.

Innovatív megoldások

Weboldalainkat a legfrissebb trendeknek megfelelően készítjük el, fontos számunkra a modernitás.

Miért válassz minket?

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a weboldalak struktúráját tudjuk elkészíteni, hanem a modern és letisztult dizájnt is tudjuk biztosítani.

Innovatív megoldásokkal állunk leendő ügyfeleink elé, biztosítjuk a gyorsaságot és emellett a pontosságot.

A weboldal készítés menete

Konzultáció

Grafikai tervezés, programozás

Tesztelés, élesítés

Kész!

1

Konzultáció

Kitaláljuk az oldal felépítésére (színek, célközönség stb.) és a szövegekre vonatkozó elképzeléseket. Válaszolunk az esetlegesen felmerülő kérdésekre és tanácsainkkal támogatjuk a megrendelőt. A megbeszélteket szem előtt tartva árajánlatot készítünk.

2

Grafikai tervezés, programozás

Elkezdjük felépíteni a weboldalt. Megtervezzük a grafikai elemeket, arculatot majd megkezdődhet a weboldal programozása is. Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetünk az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozunk tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát.

3

Tesztelés, élesítés

Egy tesztfelületen megnézheted az oldaladat. Ha mindennel elégedett az ügyfél, elindítjuk a honlapot. Ha bármilyen kérdése van a weboldal kezelésével kapcsolatban, vagy további szövegeket szeretne a megrendelő, akkor szívesen állunk rendelkezésedre.

4

És kész!

A weboldal készítés, illetve az azzal kapcsolatos munkák ezzel lezárultak, azonban ahhoz, hogy oldala még több látogatót és vásárlót vonzzon, vegye igénybe keresőoptimalizáló szolgáltatásunkat. 

Adminisztrációs felület

Teljeskörű hozzáférést adunk az elkészült weboldal adminisztrációs felületéhez.

Térkép integráció

A weboldalt Google-térképpel is ellátjuk.

Közösségi médiás integráció

A weboldalon megjelenítjük az ügyfél közösségi médiás felületeit is.

SSL-tanúsítvány

Az ügyfél weboldalán beállítjuk at SSL-tanúsítványt, így még biztonságosabbé téve azt.

Statisztika

Az oldalt statisztikai rendszerrel adjuk át.

Tartalomfeltöltés

A weboldal indulásakor minden szöveget, videót és fotót megformázva feltöltünk.